Eletive flyttar huvudkontor inom Malmö Cityfastigheter – 1300 kvm på A-läge

Eletive tecknar nytt treårigt hyresavtal med Malmö Cityfastigheter. Företaget grundades år 2014 och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget erbjuder en innovativ digital plattform som hjälper organisationer att mäta och öka medarbetarengagemang, produktivitet, och att bygga en hälsosam och hållbar företagskultur. Med digitala medarbetarundersökningar i realtid och en rad användarvänliga verktyg ger Eletive organisationer tillgång till värdefulla insikter, så att de kan ta datadrivna beslut.

Idag sitter företaget i Malmö Cityfastigheters fastighet, Söderport 9, på Gustav Adolfs Torg 47, där de varit hyresgäster sedan 2019. Flytten till de nya lokalerna på Gråbrödersgatan 2 sker med start under våren 2022.

– Vi är mycket glada och stolta över att vi har möjlighet att fortsatt vara hyresvärd åt Eletive i deras expansion. Vi strävar efter en långsiktig förvaltning, både genom mycket goda kundrelationer samt att tillhandahålla flexibla och anpassningsbara kontorslösningar, säger Christoffer Persson, VD för Malmö Cityfastigheter AB.

– Vi ser fram emot att bygga ett av Malmös trevligaste kontor, på ett av Malmös bästa lägen. Fastigheten ligger perfekt med närhet till såväl city som kommunikationer. Den enorma takterrassen innebär dessutom fantastiska möjligheter att skapa fina miljöer även utomhus. Allt vi gör på Eletive handlar om att främja arbetsplatser och företagskulturer där människor kan blomstra och växa, och det känns extra roligt att fortsätta bedriva det arbetet i så härliga lokaler. Vi befinner oss på en snabb tillväxtresa – detta blir en perfekt plats att göra den resan på, säger Marcus Wennmo, VD för Eletive AB. 

– Det ska bli spännande att följa Eletives resa framåt och vi hoppas på att de skall komma att trivas i sina nya lokaler, säger Christoffer Persson, VD för Malmö Cityfastigheter AB.

Foto: Malmö Cityfastigheter