MCFAB rekryterar kommunikatör

Malmö Cityfastigheter AB har anställt Cecilia Hörstedt som kommunikatör med tillträde den 1 juni 2021. Tjänsten är ny och är en strategisk satsning för att förbättra kommunikationen och dialogen med våra hyresgäster.

– Det gläder mig att Cecilia Hörstedt förstärker vårt lag med sin kompetens kring kommunikation och uthyrning. Hon har en erfarenhet och bakgrund som kommer göra oss synligare, tydligare och mer professionella. Satsningen på den nya rollen är en del i vår långsiktiga strategi att växa, säger Christoffer Persson VD på Malmö Cityfastigheter AB.

Cecilia är utbildad inom fastighetsföretagande, ekonomi och media och har de senaste åren arbetat i fastighetsbranschen med ansvar för uthyrning och kommunikation. Det senaste året med ansvar för uthyrning av bostäder i Kävlinge Kommunala Bostadsbolag.

– Jag ser fram emot att vara med och utveckla Malmö Cityfastigheter. Min ambition är att arbeta aktivt med kundvård och kommunikation och på så sätt lyckas skapa ett tydligare varumärke för Malmö Cityfastigheter. Det är spännande att få vara en del av utvecklingen i Malmö och lära känna bolagets alla fastigheter och kunder, säger Cecilia Hörstedt.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Christoffer Persson, Vd Malmö Cityfastigheter christoffer.persson@mcfab.se, tel 0720-62 39 19 

Malmö Cityfastigheter AB är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med direkt närhet till spårbunden kollektivtrafik i Malmö, huvudsakligen i de centrala delarna, där Malmö Cityfastigheter idag äger 15 hus. Fokus är på kontor, men med inslag av bostäder och butiker. Malmö Cityfastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar för ett attraktivt Malmö, vackra hus med modern teknik och en hög servicegrad till hyresgäster och samarbetsparter.