Tack alla för ett fantastiskt år!

Och du har i allra högsta grad bidragit. I somras gick vi ut med en enkät, tillsammans med AktivBo, där vi frågade hur du trivs i dina lokaler och med oss som hyresvärd. Ni var många som svarade och resultatet blev över förväntan – vi blev nominerade som en av tre bästa förvaltarna i Sverige och mottog en hedrande andra plats i Branschindex B2B för 2019 på Business Arena i Stockholm. 

Ett riktigt stort tack till alla er som tog er tid att svara. Det är era åsikter som nu ligger till grund för hur vi formar, utvecklar och prioriterar så att ni som bor och arbetar i våra fastigheter kan trivas ännu bättre.

Vi på Malmö Cityfastigheter önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År

I år har har vi valt att skänka pengar till välgörande ändamål istället för att skicka personliga julhälsningar till våra kunder och samarbetspartners. Årets juldonation går till Karl Werntofts Minnesfond – till förmån för barn som förlorat en förälder https://minnesfond.werntoft.se/ 

Under julledigheten går vi ner i bemanning och lättast för dig att nå oss är via felanmälan på Mina sidor eller via e-post.