3
 
April
2024

Big Bowl – från Östercentrum till Malmö´s nöjescentrum!

Sedan det historiska öppnandet av Skandinaviens största bowlinghall, VM-hallen, 1965, har Big Bowl i Malmö blivit en ikonisk mötesplats för nöje och gemenskap.

Under ledning av Peter Sterner, med över två decenniers branscherfarenhet, har Big Bowl genomgått stora förändringar sedan 2019. Med en bakgrund som grundare av Star Bowling i Göteborg har Peter, ägare av Big Bowl, tillsammans med sitt team omvandlat verksamheten till en levande arena för underhållning. Med Skånes största arkadhall och ett brett utbud av aktiviteter som bowling, shuffle, dart och biljard erbjuds en mångsidig upplevelse.

Tillhörande restaurang The White Oak har genomgått en omfattande renovering och har blivit kronan på verket. Restaurangen erbjuder en storslagen amerikansk grillupplevelse. Förra året såldes 12 000 julbord, något som Peter menar på inte hade varit möjligt utan sin fantastiska personal, vilka han stolt lyfter fram. Samtidigt är det en ständig utmaning att hitta rätt kompetens, inte minst efter pandemin. Han vill framhålla att de precis som alla andra kan ha en sämre dag, men att det alltid finns en strävan att rätta till om något inte blir helt perfekt.

 

- Verksamheten fortsätter att utvecklas och förnyas i olika etapper, med målet att modernisera där det ger mest värde. Big Bowl har blivit en plats där Malmöborna kan samlas för att skapa oförglömliga minnen, dela skratt och njuta av livet. Det är fint och jag blir väldigt glad när jag tänker på det. Det framgångsrika samarbetet med Malmö Cityfastigheter har spelat en avgörande roll i verksamhetens utveckling, inte minst under pandemin. Både vi och Malmö Cityfastigheter strävar kring att ge liv åt huset och staden, och det är genom samverkan som vi kan uppnå detta. Med ett brett utbud, prestigelös kundservice och ett centralt läge, ser framtiden ljus ut för Big Bowl, säger Peter Sterner.

För mer information kontakta:

Cecilia Hörstedt

,

Kommunikation/Garage

,

0702-97 40 32

,

cecilia.horstedt@mcfab.se

Dela:
LinkedinKopiera länk
Länk kopierad till urklipp