19
 
October
2022

Malmö Cityfastigheter öppnar upp lokal för LIA-studenter!

Under 2 månader hjälper vi fyra studenter som under denna period är ute på sin LIA-praktik. Studenterna får tillgång till det konferensrum som finns i vår fastighet på Djäknegatan. Vi på Malmö Cityfastigheter uppmuntrar unga entreprenörer som i framtiden vill driva företag.  

De studenter som är ute på LIA-praktik är de fyra tjejerna Julia Lundgren, Mariam Shakrchi, Tea Falkenberg och Matilda Magnusson, vilka läser webbkommunikation på Medieinstitutet i Malmö.

- Vi har läst cirka 1,5 år nu av 2 år och vi är ute på vår andra praktik i utbildningen. Under vår praktik hjälper vi två företag inom modebranschen med deras webbkommunikation i syfte att öka deras försäljning. Vi arbetar främst med att skapa kampanjer, material, strategier och analyser - content marketing. Instagram och TikTok är de två sociala mediekanaler som vi främst arbetar med, vilka är utvalda utifrån kundernas målgrupper. För oss är det guld värt att vi får lov att använda lokalen och framför allt att vi får göra det under hela vår praktik, i tio veckor. Vi använder lokalen de dagar och tider som vi inte är ute på våra kreativa uppdrag, säger Julia Lundgren.

 

- Det underlättar väldigt mycket för oss rent praktiskt att vi kan sitta på ett ställe och arbeta under denna period. Det gör stor skillnad för oss och att det dessutom är mitt i stan är fördelaktigt. Att vi kan göra vår praktik tillsammans alla fyra är väldigt roligt men även lärorikt, eftersom vi alla vill starta ett företag när vi är klara med studierna. Vi har alla olika spetskompetens, vilket vi ser som en fördel, då vi kompletterar varandra på ett bra sätt. Praktiken ger oss möjlighet att se hur vi faktiskt arbetar tillsammans i verkliga uppdrag, berättar Matilda Magnusson.

 

Vi önskar Er all lycka till med praktiken och med era framtida uppdrag!

För mer information kontakta:

Cecilia Hörstedt

,

Kommunikation/Garage

,

0702-97 40 32

,

cecilia.horstedt@mcfab.se

Dela:
LinkedinKopiera länk
Länk kopierad till urklipp