15
 
February
2023

´Sveriges lyckligaste konsulter´ har checkat in på Norra Vallgatan 90!

Kvadrat grundades 1988 och med en vision om att vara ”världens lyckligaste yrkesmänniskor” är de idag Sveriges största företag för egenföretagande konsulter. Företaget har kontor på 11 orter runt om i landet och nästintill 600 konsulter är anslutna till nätverket. De tillträdde sin nya lokal på Norra Vallgatan 90, i fastigheten Skepparen 19, den 1 januari.

Kvadrat menar på att de erbjuder det bästa av två världar, genom att vara egenföretagare samtidigt som de tillsammans kan tillhandahålla erfarna konsulter med spetskompetens inom flertalet affärsområden. Till exempel inom systemutveckling, digitalisering, informationshantering och verksamhetsutveckling. Styrkan bakom företaget är den gemenskap som ligger till grund för att tillsammans kunna leverera en stark kompetens- och resursförstärkning i kundernas organisationer, de gemensamma funktionerna samt att de alla går under ett och samma väletablerade varumärke.

- Vi är jättenöjda med vårt nya kontor och upplever att dialogen med Malmö Cityfastigheter har varit riktigt bra hela vägen. Vi har tagits på allvar och fått snabb service när det har varit något som vi önskat få hjälp med. Kontoret förmedlar en fantastisk bra känsla och utsikten är enastående. Det geografiska läget, med närheten till både Malmö C och till stadens serviceutbud, är också en av de faktorer som vi värdesätter högt. Kontorets flexibla utformning passar vår verksamhet väl. Här ges det plats för ett öppet kontorslandskap, mindre konferensrum där vi kan ha kundmöten och flera sociala ytor, i form av olika sittgrupper. Det har blivit en trivsam och gemensam mötesplats för likväl kunskapsutbyte som inspiration. Pricken över i:et är lokalens terrass som vätter ut mot paradgatan - Norra Vallgatan, berättar Tobias Falck, VD på Kvadrat Malmö.

För mer information kontakta:

Cecilia Hörstedt

,

Kommunikation/Garage

,

0702-97 40 32

,

cecilia.horstedt@mcfab.se

Dela:
LinkedinKopiera länk
Länk kopierad till urklipp